Hasznos piaci tudás és versenyképesség egyetlen tréningben

Hasznos piaci tudás és versenyképesség egyetlen tréningben

Hasznos piaci tudás és versenyképesség egyetlen tréningben. Tornai Istvánnal, az Areté Marketing Coaching Kft. igazgatójával, a Corporaise egyik főtámogatójával beszélgettünk a verseny díjáról, és a fiatalok digitális marketing terén szerzett tudásáról.

 

Mesélj egy kicsit a kezdeményezésről!

Manapság, bár sok fiatalt izgat az online marketing, ugyanakkor, az egyetemi képzés mellett, mégsem tudnak piacképes marketinges tudást szerezni. Ezzel mi magunk is gyakran szembesülünk, hiszen ez a KKV szektorban is mindennapos probléma: egyaránt fénysebességgel változnak a digitális marketingben használatos eszközök, illetve a maga az ezekhez szükséges tudás is. Minden pillanatunk a digitális forradalom jegyében telik, és – bármilyen közhelyesen is hangzik – a maga világ, illetve benne a marketing megoldások is folyamatosan változnak körülöttünk. Lépést kell vele tartanunk, különben oda versenyképesség előnye.

Ezt orvosolandó, mi itt az Areté Marketing Coaching-nál  – a Corporaise-zel karöltve – most lehetőséget biztosítunk egyetemisták számára, hogy egy interaktív weboldal elemző tréning keretében elsajátíthassák ezen tudás alapjait.

 

Interjúalanyunk: Tornai István, az Areté Marketing Coaching Kft. igazgatója

Mit érdemes tudni erről a tréningről?

Egy egész napos foglalkozás keretében a verseny résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerkedni a jelenlegi legjobb és legnépszerűbb weboldal elemző szoftverekkel, illetve azok használatával. Továbbá azt is megtudhatják, hogy mi, itt az Areténél hogyan is gondolkozzunk a marketingről és a digitális marketing managementről, annak eszközeiről, illetve cégünk milyen módszertani modellel dolgozik.

Ha jól értem, ez egyfajta ‘Hasznos piaci tudás, gyakorlati szakértőktől egyetlen csomagban, mellébeszélés nélkül’…

(nevet) Igen, tulajdonképpen így is lehet mondani. De ennél azért jóval többet takar az Areté interaktív weboldal elemző tréningje. Ráadásul, ez most a Corporaise-re nevezőknek teljességgel ingyenes. A tréning díja egyébként 25.000 Ft lenne.

Igen, ez lett volna a következő kérdésem. Megéri ez a befektetés? Ez mégis miért, milyen szinten éri meg nektek? Elvégre az Areté is a piacról él…

Ezt a kérdést, ha szabad, inkább megfordítanám és egy más nézőpontból válaszolnám meg. Itt az Areténél biztosak vagyunk benne, hogy ez egy hasznos tudás, s mint olyan, minden, a digitális marketing területén elhelyezkedni kívánó fiatal fejében meg kell, hogy legyen. Az elmúlt idők során már öt ilyen tréningünk volt, s ezekből mi is nagyon sokat tanultunk. Arról nem beszélve, hogy az ezen workshopokat sikeresen elvégzők közül kerültek ki gyakornokaink, később pedig olyanok, akiknek végül munkát is tudtunk ajánlani.

Akkor a Corporaise nagyon egymásra talált az Aretével…

Így van. Nagyon örülünk, hogy ez az ügy mást is megfogott és egy olyan komoly partnerre leltünk, mint a Corporaise. Ők pont ezt csinálják; éppen ezt az elvet testesítik meg, ezért is támogatjuk. Segíteni érték, és a verseny filozófiája is éppen ebben áll; az elmélet mellé a gyakorlati tudás is szükséges. Az Areté, példának okáért, ezért működteti a szakmai blogját is, a Marketing Döntéseket, hisz itt az elméleti olvasnivalók mellett egyúttal gyakorlati példák is fellelhetőek.

 

Mit üzennél azon hallgatóknak, akik már eltökélték magukat a jelentkezésre, vagy esetleg még gondolkodnak?

Ha érdekli őket a digitális marketing és szeretnének piacképes marketinges tudást szerezni, akkor feltétlenül jelentkezzenek a Corporaise-re, és vegyenek részt az Areté interaktív weboldal elemző tréningjén. Ismerjék meg a legjobb weboldal elemző eszközöket, melyek ma alapját képezik a digitális marketing managementnek, és próbálják ki magukat. Hogy milyen is az, amikor megszerzett tudást a gyakorlatban is alkalmazzák. Vágjanak bele és nézzék meg, hogy menne mindez élesben.

A Corporaise idén a sörpiacnak szenteli a figyelmét.

Mutasd meg, hogy te hogyan irányítanál egy sörpiacon működő vállalatot. Nézd meg a játék sztoriját.
vagy nevezz a versenyre

Maximulation Business Simulation Games Kft.
Phone: +36 20 489 4774
Istvánmezei út 2/C
Budapest